25.07.2007 г., 11:34 ч.

?! 

  Поезия
521 0 1

Морските вълнения зачезнаха безследно

и пясъкът загуби блясъка си...

Времето е твърде безмерно,

а и лятото се изнизва неимоверно...  

Kaприз ли е сезонът?!


                                                                      *край*

© Муф Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??