Свят дух чух,
това той каза:
"Не е необходимо
да посочваш на сакатия
хромия му крак,
покажи колко харесваш
нежните му тъжни очи"
Радостта така прониква
във света и смях звучи,
във очите ти откликва
и любов от тях лъчи.
© Благодат Все права защищены