2 may 2011, 22:07

* * * 

  Poesía
378 0 0

Свят дух чух,

           това той каза:

 

"Не е необходимо

  да посочваш на сакатия

  хромия му крак,

  покажи колко харесваш

  нежните му тъжни очи"

 

Радостта така прониква

  във света и смях звучи,

 

  във очите ти откликва

   и любов от тях лъчи.

© Благодат Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??