1 мая 2009 г., 21:18

* * * 

  Поэзия
305 0 0

Ти си...

Ти си сълзите и блясъкът в моите очи.

Ти си усмивката върху моите устни.

Ти си любовта и болката в моето сърце.

Ти си слънцето и бурята в моя ден.

Ти си ангелът и дяволът в моя живот.

Ти си добър и лош, но аз те обичам

както никоя друга на този свят,

просто защото ти си си ти.

© Жижи Кулева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??