17 нояб. 2008 г., 08:09

* * * 

  Поэзия » Другая
492 0 2

Идва и ден за разплата -

колко си дал и колко си взел.

Животът отмерва с космическа точност

и не прощава, ако си го подвел!

© Ева Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??