Nov 17, 2008, 8:09 AM

* * * 

  Poetry » Other
465 0 2

Идва и ден за разплата -

колко си дал и колко си взел.

Животът отмерва с космическа точност

и не прощава, ако си го подвел!

© Ева Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??