4 окт. 2016 г., 16:47

*** 

  Поэзия
336 0 0

Много далеч

е пътят.

 

Тук е светът -

пълен със шум и пукот,

нечия ситно строшена мечта.

Само стъпки

просветват в мъглата,

само шепот - мелодия,

търсеща песента.

И вървим ние,

хора -

сън в съня.

© Кирилка Пачева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??