4.10.2016 г., 16:47 ч.

*** 

  Поезия
332 0 0

Много далеч

е пътят.

 

Тук е светът -

пълен със шум и пукот,

нечия ситно строшена мечта.

Само стъпки

просветват в мъглата,

само шепот - мелодия,

търсеща песента.

И вървим ние,

хора -

сън в съня.

© Кирилка Пачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??