14 окт. 2015 г., 20:11

* * * 

  Поэзия
478 0 2

Човек, който цапа е мръсен

Душа, която циври не е

Стига ми черният залез

И фонът на Мъртво море.

 

Левскар сред отломъци пее

Клошар от елхата стърчи

Стършели цвилят в ухото

А дърта кобила ечи.

 

От сини сливи компот

Поднасяш ми, ветре, но аз

Не искам да слушам морето

Защото не е Мъртво, а мръсно.

© Захарин Канчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??