13 авг. 2009 г., 23:31

*** 

  Поэзия » Философская
1240 0 12

            Във блясъка ти искам да се изкъпя, море,

            и топлината слънчева да ме завие,

            със звездно наметало да се облека

            далеч от земното притегляне.

            И неподвластна на греха коварен,

            за клюката и завистта непостижима,

            бронирана срещу обидите и грубостта,

            да бъда в плен единствено на нежността!

© Диана Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??