Във блясъка ти искам да се изкъпя, море,
и топлината слънчева да ме завие,
със звездно наметало да се облека
далеч от земното притегляне.
И неподвластна на греха коварен,
за клюката и завистта непостижима,
бронирана срещу обидите и грубостта,
да бъда в плен единствено на нежността!
© Диана Атанасова All rights reserved.