Това бе любов от пръв поглед.
Винаги ще помня нашата първата целувка.
Светът до теб получи нови багри, а в този свят твоята прегръдка е всичко, което ми трябва.
Ти бе първият човек, на когото се обаждах и пишех и с когото мога да разговарям с часове.
С тебе винаги избирах усмивката, а колкото до нашите закачки, смехът бе неудържим.
Само ти ми зареждаш батериите, когато те видя.
Обичам, когато се разбирахме без думи.
Исках остарея с теб.
Ти бе моето най-хубаво откритие и светлината на живота ми.
Все още те обичам!
© Емил Богданов Все права защищены