Jul 20, 2023, 11:23 AM

*** 

  Poetry
109 0 0

Това бе любов от пръв поглед.

Винаги ще помня нашата първата целувка.

Светът до теб получи нови багри, а в този свят твоята прегръдка е всичко, което ми трябва.

Ти бе първият човек, на когото се обаждах и пишех и с когото мога да разговарям с часове.

С тебе винаги избирах усмивката, а колкото до нашите закачки, смехът бе неудържим.

Само ти ми зареждаш батериите, когато те видя.

Обичам, когато се разбирахме без думи.

Исках остарея с теб.

Ти бе моето най-хубаво откритие и светлината на живота ми.

Все още те обичам!

© Емил Богданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??