10 авг. 2006 г., 11:52

А беше друго някога,нали? 

  Поэзия
733 0 5
Говориш, че разбрал си за чувствата ми ти!
Кажи кога разбра, сега или преди?
Преди, когато бях в краката ти или сега,
когато се боря за късче място в душата ти!
Не знам какво да правя,
а уж умело бях скрила любовта.
Нима тя чак толкова си пролича?
Дали чувствата стаени в мен успяха
да достигнат твойте сетива?
За теб е лесно,
поредната глупачка се явявам,
а за мен е нечовешко,
единствен ти пред мен заставаш!
Накъде да тръгна аз не знам,
за нашата любов, не, не, не,
за моята любов изхода е пропилян!
А беше друго някога нали,
аз бях детенце в твоите прегръдки,
бях упора,
бях приятел,
бях човек,
а сега съм куп увехтели спомени,
навяващи презрение у теб!
Няма смисъл да повтарям,
че все на мен така се случва,
няма смисъл да те галя,
нима за теб аз още съществувам?

© Красинка кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • страхотно е!имам чувството че е писано за мен.
  • прекрасно е долових някакво сходство с това как се чувствувам аз в момента . . .
  • Понякога не сложността на изказа ,а чувството което е вложено значат повече.Много ми харесва.истинско е!
  • Преработи го, ще излезе хубав стих, но трябва да го обработиш.Иначе има идея, фантазия, чувство.
  • честно да ти кажа не ми хареса.Има чувство,но е изразено малко елементарно.
Предложения
: ??:??