14 мая 2009 г., 12:41

А пуша с... 

  Поэзия » Юмористическая
684 0 6

Не мога да не те обичам,

нежен си, добър и мил,

но с мене ставаш романтичен

само когато пак си се напил.

С тебе виждам се в бяло,

ухилена, като маркиза.

Но защо е с толкова дълги ръкави

новата ми бяла риза?

Казала ни беше Мая,

„А пуша с лявата ръка”,

и аз изискана съм дама, вече зная,

и за теб не давам пукната пара!

© Зорница Събева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??