13 июл. 2008 г., 00:12

А сега го няма... 

  Поэзия » Другая
844 0 1

А сега го няма...


Една сълза се стича...
Толкова гореща и солена...
... А сега я няма...
Само малко водно петно...

   *  *  *

Една свещ догасва...
Само как озаряваше мрака!
... А сега я няма...
Само студ и тъмнина...

   *  *  *

Едно писмо догаря...
Беше пълно с обич...
... А сега го няма...
Само пламъците...

   *  *  *

Просто един човек...
... Но за мен - целият свят!
... А сега го няма...
Защо?
Къде ли е???
Само моето разбито сърце...

© Мимс Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Въздействащ стих! Много ми хареса!
    Браво!!!
Предложения
: ??:??