... А така ми се обича.
Но нас преграда
ни дели,
че нали съм
по различно,
а ти ухаеш
на звезди.
А така ми се обича...
и все надничам
в твоя свят.
Аз на нищо
не приличам,
а ти... от всичко
си богат.
А така ми се обича...
Хей, Човеко,
дай ми власт.
Мога много
да обичам,
но сърце съм -
нямам глас.
А така ми се обича...
Сърце и автор:
Все съм Аз.
© Виолета Все права защищены