20 июл. 2008 г., 15:58

А ти? 

  Поэзия
577 0 4

В тихите нощи,
в безмълвните дни
аз чакам те още,
но чакаш ли ти?


Сред бурни вълни
под мрачно небе
припомням си тебе,
но помниш ли ти?

В плен на властен океан
редя пак забранени сълзи
и под мрака нощен разстлан
плача за теб, а плачеш ли ти?


Като скитник загубен
в незнайни води
и порив прокуден
към далечни земи...


Диря теб, моя любов неразбрана,
сред морската шир разпиляна,
диря те, родино, сред сиви мъгли...
търся те, чакам те... а чакаш ли ти?

© Няма значение Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??