След четири години в безтегловност
замаян от жени и райски газ,
с жена ми се отнесох - отговорно;
заведох я на отдих край Бургас.
Наех петзвездна стая в Черноморец,
с басейн, климатик и мини бар.
С надвесен над басейна прозорец
и лепнат над леглото ни комар.
Хотелът бе на наш, добър приятел,
с напълно необучен персонал.
Там - барманът ни бе от махалата,
а келнерката чак от Сенегал.
Съпругата ми страшно се зарадва,
че с нея ще остана седем дни.
Че вместо на бунгалото край Равда,
ще си почива в цели пет звезди.
Веднага си направих с нея график;
кога да спим, да пием и ядем.
И кога да мятам плувката в реката
със някое по-евтино моме.
И… отдихът ни почна, превъзходно!
Щастлива беше моята жена!
На шведска маса пийваше редовно
по каса бира с пилешки крилца!
Пък аз, нарамил пръчката за риби,
отсъствах от хотела всеки ден.
С едно моме от СПА хотел “Кариби”
в морето мятах за шаран и клен.
Доволен кръшках четри следобяда,
жена ми го понасяше добре.
Не искаше да знае - с кой си лягам
край нашето вълнуващо море.
Но ден преди от там да си заминем,
момето ми отказа секс масаж!
И аз реших - в хотела да намина,
с жената да отидеме на плаж.
Нахлух във стаята почти със двеста,
с идеята да взема хладен душ,
а вътре - мойта прелестна невеста
бе легнала на пода в поза туш!
Над нея пък се клатеше ритмично
барманът… от нашта махала!
Той сепна се и каза: - Нищо лично!
Харесвам много твоята жена!
Спогледах се с красивия “приятел”.
Приличаше на шведски манекен.
Какво ли той харесваше, в жената,
което ми убягваше на мен?
Погледнах и в не кръвната роднина;
актрисата от този порно филм!
Красива бе - проклетата гадина,
на пода, на персийския килим…
Не се разведох… с моята съпруга,
а взех да я побърквам от любов!
Аз вече… не копнея да съм с друга.
На всичко за жената съм готов!
Юри Йовев
септември 2024 г.
© Yuri Yovev Все права защищены