29 авг. 2007 г., 12:17

* * * 

  Поэзия
483 0 0

НЕ  СЪМ  ПОЕТ, НО  ТИ  МЕ  ВДЪХНОВИ

И  ТВОЙТА  КРАСОТА  РИСУВАМ...

НЕ  СЪМ  ВЕЛИКА  АЗ  КАТО  ДАЛИ,

НО  В  СЪНИЩАТА  ТЕБ  СЪНУВАМ.

НЕ  МОГА - НЯМА  ДА  ТЕ  СПРА,

АКО  РЕШИШ  ДА  СЕ  СБОГУВАШ,

НО  ИСКАМ  ТВОЯТА  ДУША

ДА  СПРЕ  НАКРАЯ  ДА  ТЪГУВА.

ДАРИХ  ТИ  ТОЛКОЗ  СВОБОДА,

ЧЕ  СЕ  ДОКОСНА  ДО  БЕЗКРАЯ -

ДАРИ  МИ  ТОЛКОЗ  ТОПЛИНА -

ТАКАВА  ДРУГА  АЗ  НЕ  ЗНАЯ.

НЕ  СЪМ  ПОЕТ, НО  ТИ  МЕ  ПОКОРИ,

НАКАРА  МЕ  ЗА  ТЕБЕ  ДА  МЕЧТАЯ...

НЕ  СЪМ  ДАЛИ  СЪС СИГУРНОСТ, НАЛИ -

НО  ТЕ  РИСУВАМ,  КАКТО  АЗ  СИ  ЗНАЯ.

НЕ  СЪМ  ПОЕТ, НЕ  СЪМ  ДАЛИ -

НО  ИСКАМ  ОЩЕ  ДЪЛГО  ДА  УХАЯ

НА  ЛЮБОВТА,  С  КОЯТО  МЕ  ДАРИ -

С  КОЯТО  СЕ  ДОКОСВАМ  ДО  БЕЗКРАЯ...

© Цветелина Дианова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??