16 июл. 2011 г., 22:39

* * * 

  Поэзия » Другая
472 0 0

Студена си и не обичаш, 

мразиш хората дори,

груби думи нежно сричаш, 

а вътре в тебе нещо пак гори.

Социалните контакти са ограничени,

усмивките - унищожени!

Едната самота си имаш,

от никого нищо не искаш и нищо не взимаш.

Прозорецът пак с тежки завеси е покрит,

твоят свят пак ще остане неразкрит.

 

© Бездарна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??