Студена си и не обичаш,
мразиш хората дори,
груби думи нежно сричаш,
а вътре в тебе нещо пак гори.
Социалните контакти са ограничени,
усмивките - унищожени!
Едната самота си имаш,
от никого нищо не искаш и нищо не взимаш.
Прозорецът пак с тежки завеси е покрит,
твоят свят пак ще остане неразкрит.
© Бездарна All rights reserved.