23 февр. 2019 г., 17:04

*** 

  Поэзия » Любовная
490 1 2

Когато сърцето ти е тъжно

и страдаш за невъзможната

си любов, вземи телефона си

набери го и чуй неговия глас,

дори да не е издал и звук.

© Надя Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??