2 сент. 2012 г., 16:27

* * * 

  Поэзия » Другая
519 0 0

Аз съм грозен убиец

с празен ум и тъпо лице,

 

Аз съм една луда със брадва,

без спомени и с болно сърце,

 

Аз съм малко, нещастно дете

с неуловим поглед и зареден пистолет във ръце,

 

Аз съм болна от чума,

аз съм жадна за кръв,

и всяка твоя следваща дума

те прави моята стръв...

 

Аз съм мъртво пияна,

аз съм заразена със бяс,

ще се погрижа за това, което от мене остана,

паля цигара до отворена бутилка със газ...

 

© Сара Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??