Горя по теб.
Вътрешно бушувам
във всяка минута
от твоята липса.
Около мен
са девет кръга на ада.
В първият се потапям
още като се събудя
и избледняват чертите ти.
Във втория кръг влизам
докато пътувам
и навсякъде
ме гледат само очите ти.
И още седем пъти така
докато останалата част от деня
ми напомня
как и къде
отсъстваш от дните ми.
Казват ми
"Цялата сияеш"
без да знаят
колко всъщност са прави.
Девет пъти
в деня си
изгарям
по теб.
© Криста Все права защищены