1.02.2018 г., 23:13 ч.

Ад 

  Поезия » Любовна
381 0 0

Горя по теб.

Вътрешно бушувам

във всяка минута

от твоята липса.

Около мен

са девет кръга на ада.

В първият се потапям

още като се събудя

и избледняват чертите ти.

Във втория кръг влизам

докато пътувам

и навсякъде

ме гледат само очите ти.

И още седем пъти така

докато останалата част от деня

ми напомня

как и къде

отсъстваш от дните ми.

Казват ми

"Цялата сияеш"

без да знаят

колко всъщност са прави.

Девет пъти

в деня си

изгарям

по теб.

© Криста Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??