5 мар. 2019 г., 19:24

Агония на самотата 

  Поэзия » Философская, Свободный стих
567 0 1

 

Тъмнина опръска светлината

заема място в мисълта.

Ще опръска ли душата

с мисли за смърта?

 

Скучно ли и е на самотата,

че мрачни мисли я обвиват?

Агонизира ли душата,

че мислите не я приспиват?

 

Може ли съзнанието да убива?

Случвало ли се е и преди?

Мрак се отразява в обектива

на самотните души.

© Мартин Стоянов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??