Аман от президенти
славогонски гамени
с войнолюбски патенти,
взетото със стръв
върнете без кръв!
Несходства в характеристиките ще наложи, я,
края на брака ни с ексгоспожица История,
че западната уредба е крива,
не източната е алтернатива.
© Стефан Василкин Все права защищены