24 июл. 2013 г., 21:39

Ах, този поглед, изпепеляващ ме... 

  Поэзия » Любовная
661 0 0

Ах, този поглед, изпепеляващ ме отвътре,

и тези устни, изгарящи ме отвън.

Ненаситих им се и още колко ли пъти

те огнища ще палят, негаснещи в мен.

 

Ах, тази гръд, с пръстите си галил я,

и тези рамене, с дъха си докосвал ги.

До тях да заспивам още безброй пъти

и щом се събудя,

в прегръдките си теб да намирам.

 

 

Калин Вълов

www.kalin-valov.hit.bg

 

 

© kalinvalov Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??