Ах, този поглед, изпепеляващ ме отвътре,
и тези устни, изгарящи ме отвън.
Ненаситих им се и още колко ли пъти
те огнища ще палят, негаснещи в мен.
Ах, тази гръд, с пръстите си галил я,
и тези рамене, с дъха си докосвал ги.
До тях да заспивам още безброй пъти
и щом се събудя,
в прегръдките си теб да намирам.
Калин Вълов
www.kalin-valov.hit.bg
© kalinvalov Всички права запазени