28 нояб. 2007 г., 17:01

Ай 

  Поэзия » Любовная
775 0 5

Езикът се оплита

пак

когато искам

да ти кажа

че ми липсваш

Знаеш ли какво е

да се давиш

в стонове

неказани

нешепнати

кръжали

нейде във душата

отвътре издълбани

Там където

няма мисъл

нито нищо рационално

подредено

което знам

и майсторски владея

Знаеш ли че

бе изгубена

и не умеех да я чувствам

Душата

И само твойто име

я прегръща

и разпъва

и я пълни

с онова познато напрежение

та почти успявам

да я пипна

През огъня

на колене

без гордост

и без суета

се моля

в кърваво писмо

да чуеш

секнатата песен

за да знаеш

Но без слова

безгласно...

безсилен стих

и този е

© Виктория Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??