Ако има само един живот...
Цял един живот ще бъда с теб,
дните и нощите с теб ще ги живея...
Не ме интересува под каква форма,
нито кога, нито как, нито къде, но с теб..
Цял един живот ще бъда с теб,
ще те галя, ще те глезя,
ще те подкрепям и прегръщам,
ще те успокоявам
и от болките ще те лекувам,
както в радостите ти
ще ликувам
и в целувката си ще те пазя,
така както пазя живота си,
който го живея само за теб...
И никога няма да се уморя
да ти го казвам и показвам,
че ти си моята любов и живот,
макар понякога
да си и моята тревожност,
мъка и отчаяние...
и въпреки това те обичам,
в качествата и недостатъците ти,
струва си да те обожавам,
ти си в живота ми
вълнението, вдъхновението,
радостта и надеждата...
И ако има само един живот
ще го прекарам в любовта ти...
не се съмнявай, че съм с теб,
каквото и да се случва,
ти ме научи на това,
научи ме на любов...
на отдаване, на живеене,
показа ми и усмивката си,
от това, че ме обичаш,
но най - голямата радост за мен е,
това ти да си щастлив...,
и знай любими,
ти също си моето щастие...
...но и повече да са, във всеки един живота ми си ти...
© Лили Вълчева Все права защищены