Sep 18, 2016, 2:54 AM

Ако има само един живот... 

  Poetry » Love
353 3 5

 

 

 

Ако има само един живот...

 

 

Цял един живот ще бъда с теб,

дните и нощите с теб ще ги живея...

Не ме интересува под каква форма,

нито кога, нито как, нито къде, но с теб..

 

Цял един живот ще бъда с теб,

ще те галя, ще те глезя,

ще те подкрепям и прегръщам,

ще те успокоявам 

и от болките ще те лекувам,

както в радостите ти

ще ликувам

и в целувката си ще те пазя,

така както пазя живота си,

който го живея само за теб...

 

И никога няма да се уморя

да ти го казвам и показвам,

че ти си моята любов и живот,

макар понякога 

да си и моята тревожност,

мъка и отчаяние...

и въпреки това те обичам,

в качествата и недостатъците ти,

струва си да те обожавам,

ти си в живота ми

вълнението, вдъхновението,

радостта и надеждата...

 

И ако има само един живот

ще го прекарам в любовта ти...

не се съмнявай, че съм с теб,

каквото и да се случва,

ти ме научи на това,

научи ме на любов...

на отдаване, на живеене,

показа ми и усмивката си,

от това, че ме обичаш,

но най - голямата радост за мен е,

това ти да си щастлив...,

и знай любими,

ти също си моето щастие...

 

...но и повече да са, във всеки един живота ми си ти...

 

 

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??