12 мар. 2010 г., 22:49

Ако мога в теб да оцелея 

  Поэзия » Любовная
465 0 1

Ако мога в теб да оцелея,
колко весел би ни бил светът.
С теб да дишам, с тебе да се смея,
твоят стан да спира ми дъхът.
Тез магични струни и усмивка светла,
що даряват ме със синева,
още помня в теб - добра, приветна,
в слънчевата пролет си дошла!
С теб ще оцелея в тишината,
даже през обветрени вълни.
Стига ти един добър приятел,
твойта светлина да отрази…

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??