13 мар. 2011 г., 08:50

Ако някога останеш сам 

  Поэзия » Другая
532 0 0

Ако някога останеш сам

Ако някога останеш сам – отвори очи,

погледни дълбоко твоята душа.

Чуй и разбери самотата как ечи,

недей и никъде все още я изпраща.

Ако някога останеш сам – стани и потърси,

приятели останаха ли верни още.

Пламъка в сърцето ли ще иска да гаси,

самотата всичко ли превръща в пепелище.

Ако някога останеш сам – недей плачи,

дълбоко в сърцето приятелите подири.

Постой така и тихичко си помълчи,

сърцето нов живот без нея ще твори.

Ако някога останеш сам – отвори очи,

събуди се, погледни света отвън.

С любов и обич всичко окичи,

заслушан във всемирния камбанен звън...

08.03.2011г.

© Васил Йотов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??