28 февр. 2009 г., 08:33

Ако - щом (2002) 

  Поэзия » Любовная
637 0 1

Ако съм грешна дума –

изтрий ме.

 

Ако съм пълна чаша –

изпий ме.

 

Ако съм вещ ненужна –

хвърли ме.

 

Ако съм книга скучна -

без име.

 

НО НЕ СЪМ!

 

Трябва да проумееш,

че на този свят с хора живееш

и не можеш жестоко да съдиш,

без самият осъден да бъдеш.

 

И не можеш

от плът и от кръв

да изваеш човека такъв,

какъвто на теб ти прилича.

 

Щом променя, човек НЕ обича!

 

10. 02. 2002

© Александра Симеонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • ,,Щом променя, човек НЕ обича!''

    !!!

    Браво!
Предложения
: ??:??