6 янв. 2010 г., 21:28

Ако си отиваш 

  Поэзия » Любовная
609 0 0

Ако излизаш – изгаси лампата.

Енергото пак вдигнали цените,

А не ми се плаща да гледам празнотата

и усмивките разбити на стените.


Ако излизаш – затвори вратата.

Навън, май, скоро ще е пролет,

а на мен не ми се гледа сама радостта

на разцъфващия наново свят.


Ако си отиваш – не се обръщай,

не искай, моля те, спомените си обратно.

Върви напред  по своите пътища,

аз ще за мъничко поседя на тъмно...


Ако излизаш – изгаси лампата.

Енергото пак вдигали цените си.

Не ме мисли, ще поговоря със свещта,

докато не пресуша мечтите си.


Ако си тръгваш – накарай ме да забравя

и усмивките, и светлините,

защото без теб не искам да повече да видя

красотата в на света очите...

© Петя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??