17 мар. 2012 г., 11:10

Ако си тръгна 

  Поэзия » Любовная
549 0 0

Ако си тръгна някой ден,
дали ще тъгуваш ти за мен,
дали ще ме забравиш,
или споменът за мен
ще те изгаря всеки божи ден.

Аз не ще те забравя,
вечно в сърцето ми
ще бъдеш ти,
а любовта си към теб
в душата си ще нося,
за да ме сгрява тя
в студените ми дни.

И спомените омайни
ще нося аз навред.
И нивга не ще забравя онези дни,
когато щастливи бяхме аз и ти.

© Дени Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??