17 mar 2012, 11:10

Ако си тръгна 

  Poesía » De amor
547 0 0

Ако си тръгна някой ден,
дали ще тъгуваш ти за мен,
дали ще ме забравиш,
или споменът за мен
ще те изгаря всеки божи ден.

Аз не ще те забравя,
вечно в сърцето ми
ще бъдеш ти,
а любовта си към теб
в душата си ще нося,
за да ме сгрява тя
в студените ми дни.

И спомените омайни
ще нося аз навред.
И нивга не ще забравя онези дни,
когато щастливи бяхме аз и ти.

© Дени Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??