2 апр. 2007 г., 22:31

Ако си тръгнеш... 

  Поэзия
695 1 4
Не си отивай никога от мен
намръщен, гневен, ледено студен.
Не ме оставяй никога сама
да се завръщам тъжно у дома.
Не ме напускай никога с лъжа,
разкъсван от съчувствие и жал.
Не страдай нощем тайно вместо мен
и не бъди виновен и смутен.
Когато си отиваш, ми кажи.
Не ме оплитай в мрежа от лъжи.
Усмихвай се и аз ще разбера,
че си намерил друга - по-добра.
Желая само ти да си щастлив.
Живота си със тебе споделих.
Не си отивай, моля те, недей!
При мене остани и с мен живей!

© Нели Вангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??