Не мога да опиша всичките чувства,
които изпитвам, когато те погледна в очите.
Чувствам се сякаш ме изпитва учител,
не знам кой съм и съм безнадеждно изгубен,
а просто искам всяка сутрин до теб да се будя.
Не бъди учудена.
Ти си адски красива,
а аз точно към ада отивам.
Лудост, която заслужава да бъде щастлива.
Картина, която заслужава да бъде гледана с мисъл.
Това си ти
... и пак във теб съм улисан
Ще бъда искрен и личен,
само позволи ми да те обичам.
© Ивелин Бонжолов Все права защищены