Aug 13, 2021, 12:16 AM

Алихеам 

  Poetry
679 0 0

Не мога да опиша всичките чувства,

които изпитвам, когато те погледна в очите.

Чувствам се сякаш ме изпитва учител,

не знам кой съм и съм безнадеждно изгубен,

а просто искам всяка сутрин до теб да се будя.

Не бъди учудена.

Ти си адски красива,

а аз точно към ада отивам.

Лудост, която заслужава да бъде щастлива.

Картина, която заслужава да бъде гледана с мисъл.

Това си ти

... и пак във теб съм улисан

Ще бъда искрен и личен,

само позволи ми да те обичам.

© Ивелин Бонжолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??