30 мая 2008 г., 19:02

Aма съм... 

  Поэзия
636 0 12

 

Ех, пак забравих нещо…
Чадър – в ръката, чанта – също.
Яке - да (хладно ще е днес),
Пари за нещо дребно – в джоба.
Ключ, даже документи…
О! Ама съм разсеяна –
а усмивката?! Къде ми е?

Намерих я!
Била си е у мен…

:)

© Дора Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??