13 февр. 2006 г., 21:48

Ангел 

  Поэзия
825 0 5

Целуната от ангел,

росата засия.

Тя най- после почувства

в сърцето си небето.

 

Докосната от ангел

тръстиката заплака.

Не бе и подозирала,

че някой я обича.

 

Прегърната от ангел

зората се усмихна

изпълнена с надежда

за по-успешен ден.

 

От ангел вдъхновена

ме осени мойта муза-

поредното й раждане

на стих благословен.

© Маргарита Дянкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??