5 февр. 2014 г., 20:17

Ангел и демон 

  Поэзия » Любовная
627 0 4

И ангел, и демон

 съжителстват в мойто сърце,

неспирно в двубой са

и спорят...

а после лежерно се вливат

и ставам спокойно море.

Но измамно то е

и много дълбоко.

Не нагазвай в тези води,

подмамва, а после

жестоко удавен си

в тези невинни,

по детски чисти сълзи!

© Гъсеница Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??