5.02.2014 г., 20:17 ч.

Ангел и демон 

  Поезия » Любовна
622 0 4

И ангел, и демон

 съжителстват в мойто сърце,

неспирно в двубой са

и спорят...

а после лежерно се вливат

и ставам спокойно море.

Но измамно то е

и много дълбоко.

Не нагазвай в тези води,

подмамва, а после

жестоко удавен си

в тези невинни,

по детски чисти сълзи!

© Гъсеница Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??