5 июн. 2011 г., 18:41

Ангелско хоро 

  Поэзия
554 0 2

Днес

играя

ангелско хоро.

После с ангелите

ще попеем

под звездите,

сгушени в сфумато

от любов.

Приказки ще си

разкажем.

Ангелите имат

приказки за всичко -

как се пее в буря,

как се грее в мрака,

как от болката расте се,

как цъфти се от живот.

Как от добрина

и нежност

силни са крилете

и се раждат

нови пътища

до нови светове.

И накрая

част от ангелското биле

всеки с себе си

ще отнесе.

 

 

© Кирилка Пачева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??