посвещавам на актьорите от Сатиричния театър
Аплодисменти...
Клоунът е весел...
Преглъща сълзите и думите реди...
А публиката плаче и се смее.
И в тъмното Щастливеца е скрит.
Аплодисменти...
И актьорите танцуват,
раздават се в инфарктната игра.
О, да, магията си струва.
Ще мислим после дълго за това.
По дяволите!
Но защо да се преструваме?
Животът продължава своя ход.
Макар че най-разтърсващ е финалът
в Гротеската, наречена Живот!
© Наташа Биразова Все права защищены