Feb 11, 2012, 7:21 PM

Аплодисменти 

  Poetry » Phylosophy
630 0 5

посвещавам на актьорите от Сатиричния театър

 

Аплодисменти...

Клоунът е весел...

Преглъща сълзите и думите реди...

А публиката плаче и се смее.

И в тъмното Щастливеца е скрит.

 

Аплодисменти...

И актьорите танцуват,

раздават се в инфарктната игра.

О, да, магията си струва.

Ще мислим после дълго за това.

 

По дяволите!

Но защо да се преструваме?

Животът продължава своя ход.

Макар че най-разтърсващ е финалът

в Гротеската, наречена Живот!

© Наташа Биразова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??