Червило, пудра, сенки - да!
Нека съм красива за света!
Ще се постарая,
о,как обичам -
от аплодисментите удоволствие извличам.
Вървя си гордо напред,
поздравявайки сестри навред.
Всичките сме тъй красиви,
усмихнати, влюбчиви.
Радостно посрещаме деня,
с трепет очакваме нощта.
Забързано по своя път вървим,
погледа от миналото делим.
Не се обръщаме назад,
това е само Нашият свят!
Денем - усмивка,
нощем сълзи,
коя съм Аз,
кой си Ти?!
© Бояна Петрова Все права защищены